050 300 1357 info@muotipia.fi
title image

Juhlapukeutuminen

Juhlavaatteita kaikkiin elämäsi juhliin


Tarjoamme todella monipuoliset valikoimat erilaisia naisten juhlavaatteita kaikkiin elämäsi juhliin, niin isoihin kuin pienempiinkin. Ja siis kaikenikäisille naisille!

 

Meiltä löydät satojen mekkojen valikoimasta ihanat rippimekot, ylioppilasmekot, iltapuvut, vanhojentanssimekot, kaasojenmekot, cocktailmekot, väitöstilaisuuden puvut, äitien ja anoppien juhlapuvut, häävieraiden puvut, mustat kotelomekot, hautajaisvaatteet yms.
Iltapukumallistoissa on paljon valinnan varaa mustista värikkäisiin, sekä hiukan myös kuosillisia vaihtoehtoja.
Hääpukumallistoja meillä ei ole erikseen, mutta joitakin iltapuku vaihtoehtoja löytyy myös valkoisena/ivoryna.

 

Lisäksi meillä on valikoimissa juhlavia tunikoita, puseroita, jakkuja, koruja, pukukukkia, huiveja, juhlahanskoja ja muita asusteita kuten upeat juhlalaukut. Meiltä löytyy myös vannealushameet esim vanhojentanssipukuihin!

 

Kokovalikoimamme on laaja, mallistosta riippuen esim. ylioppilasmekot ja iltapuvut tehdään koossa XS- (tai XXS) jopa 6XL saakka.

 

Meillä pukujen valikoima elää koko ajan. Osassa esimerkkikuvien mekoista voi olla paljonkin eri värivaihtoehtoja, toiset mallit voivat taas olla tilapäisesti loppu. Joitakin pukuja voimme myös tilata asiakkaalle esim. eri värisenä tai -kokoisena, mutta toimitusaika on yleensä vähintään 1-2 kk.

 

TERVETULOA MEILLE PALVELTAVAKSI!

Esimerkkejä mallistostamme