050 300 1357 info@muotipia.fi
title image

Juhlapukeutuminen

Juhlavaatteita kaikkiin elämäsi juhliin


Tarjoamme todella monipuoliset valikoimat erilaisia naisten juhlavaatteita kaikkiin elämäsi juhliin, niin isoihin kuin pienempiinkin. Ja siis kaikenikäisille naisille!

 

Meiltä löydät satojen mekkojen valikoimasta ihanat rippimekot, ylioppilasmekot, iltapuvut, vanhojentanssimekot, kaasojenmekot, cocktailmekot, väitöstilaisuuden puvut, äitien ja anoppien juhlapuvut, häävieraiden puvut, mustat kotelomekot, hautajaisvaatteet yms.
Iltapukumallistoissa on paljon valinnan varaa mustista valkoiseen sekä hiukan myös kuosillisia vaihtoehtoja.
Hääpukuja meillä on hiukan, ei hirveän raskastekoisia vaan ennemminkin kepeämpiä vaihtoehtoja sifongista ja pitsistä.

 

Lisäksi meillä on valikoimissa juhlavia tunikoita, puseroita, jakkuja, koruja, pukukukkia, huiveja, juhlahanskoja ja muita asusteita kuten upeat juhlalaukut. Meiltä löytyy myös vannealushameet esim vanhojentanssipukuihin!

 

Kokovalikoimamme on laaja, mallistosta riippuen esim. ylioppilasmekot ja iltapuvut tehdään koossa XS- (tai XXS) jopa 6XL saakka.

 

Meillä pukujen valikoima elää koko ajan. Osassa esimerkkikuvien mekoista voi olla paljonkin eri värivaihtoehtoja, toiset mallit voivat taas olla tilapäisesti loppu. Joitakin pukuja voimme myös tilata asiakkaalle esim. eri värisenä tai -kokoisena, mutta toimitusaika on yleensä vähintään 1-2 kk.

 

TERVETULOA MEILLE PALVELTAVAKSI!

Esimerkkejä mallistostamme